TRENDI: AI in kripto pristopi

Aktualno, Prispevki

📅 21.03.2024

Možnosti plačevanja v spletnih trgovinah s kripto valutami, rivalstvo ali poskusi izpodrivanja pametnih telefonov, vpeljava AI načrtovalcev in svetovalcev … vsi ti pristopipotrjujejo, da podjetja, bodisi domača bodisi tuja dosledno razmišljajo o aktualnih trendih, ki bodo tudi v bodoče krojili in rojevali nove pristope pri ustvarjanju inventivnih tržno-komunikacijskih sporočil in tržno-komunikacijskih poti. Ključno bo le, kateri se bodo prijeli kot usodni in relevantni za obstoj znamke (morda celo njene panoge), kateri pa se bodo izkazali za sezonsko modo, ki skoprni in ne služi končnemu namenu. Ali pa so služili zgolj začasno. Vsekakor pa najprej kot ključen velja in ostaja: namen. Kateri koli uporabljeni pristop namreč mora biti na koncu sinhroniziran z namenom. Vse skupaj se mora iziti in v praksi funkcionirati.

Prvi AI načrtovalec tedenskih jedilnikov z recepti v Sloveniji.

Spar Slovenija v sodelovanju z agencijo Agencija 101.

Pri Cryptonow si prizadevajo poenostaviti nakupe kriptovalut in zagotoviti varno uporabo za vse. Verjamejo v decentralizacijo finančnega sistema, ki preko digitalnega denarja ustvarja pravičnejši in učinkovitejši svet.

Vir: cryptonow.ch.
(ob nedavnem lansiranju nove spletne strani so sodelovali tudi s slovenskim studiem Trampolin)

AI Pin. Od prevzema Open Ai Labs ChatGPT januarja 2023 je marketinška in medijska industrija problematizirala o vsaki potencialni moteči realnosti umetne inteligence. Pa tudi o prednostih tehnologije, orodij komunikacije itd. Tu je zdaj tudi Humane AI Pin, prva prava različica domnevno neinvazivne potrošniške tehnologije in programske opreme Personal Wearabale s pogonom na AI. Osnovna ideja pa sloni na potrebi: biti brez zaslona! Vrniti se v vsakodnevni resnični svet, v katerem je tehnologija pripomoček in dodatek, ki ustvarja prostor, nezlepljen ali ne vezan na napravo. Vse naj bi slonelo na intuitivni sledilni ploščici, z možnostjo projeciranja na dlan⚡️. Ta človeški AI Pin naj bi pomagal uresničevati težnje po tem, da bi bili manj odvisni in povezani z našimi zasloni, telefoni. Bomo videli, kaj bo čas prinesel. Zaenkrat smo lahko rezervirani in odprti ali budni opazovalci.

Vir: hu.ma.ne.

Ostali prispevki

BESEDA USTANOVITELJA: Začne se z razumevanjem, da vsaka interakcija šteje

BESEDA USTANOVITELJA: Začne se z razumevanjem, da vsaka interakcija šteje

Kot strokovnjak za mreženje dobro vem, da je za vzpostavitev trajnih odnosov ključnega pomena iskrenost in zaupanje. Če se zavedamo, da ne želimo ob sebi neavtentičnih oseb, zakaj bi potem pričakovali, da bodo potrošniki navdušeni nad blagovnimi znamkami, ki ne izražajo pristnosti?

Kako torej znamke in osebnosti lahko ohranijo to polje avtentičnosti?

BRANJE: ZASE IN ZATE

BRANJE: ZASE IN ZATE

Lahko bi rekla, da je v tem delu vse nekako strnjeno, zaokroženo, s spektrom barv emocij. Če želimo razumeti zoomerke in zoomerje, se potopiti v njihove vidike čustvovanja in doživljanja, se moramo biti zmožni potopiti v njihove konotacije navdušenja in ogorčenja.

KAJ PRAVI: Zmago Novak, Zavod Big, direktor

KAJ PRAVI: Zmago Novak, Zavod Big, direktor

Ustvarjalna moč in ustvarjalni duh potencialov jugovzhodne Evrope nikoli ne počivata. Sta navdih in širši gradnik. V ozadju celotnega koncepta pa sloni idejni oče in ustanovitelj ter direktor Zavoda Big, Zmago Novak, ki je prepričan, da gre v tej zgodbi za najatraktivnejšo regijo in da mora Ljubljana postati njena ustvarjalna prestolnica.

LEGENDA: LEGO®.

LEGENDA: LEGO®.

Znamka LEGO® je v svojih skoraj 90 letih prehodila dolgo pot – od majhne mizarske delavnice do sodobnega, globalnega podjetja, ki je eden največjih svetovnih proizvajalcev igrač. Namen in vizija LEGO Group je…

Komentarji

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja