📅 08.07.2021

TEAL PODJETJA, PODJETJA S PROGRESIVNO ORGANIZACIJO

Živimo v obdobju, kjer je čas valuta. Če že delam 8 ur za nekoga, želim, da so njegove vrednote usklajene z mojimi, da sem pravično nagrajen za svoj trud. Če to ni tako, bom brez zadržkov popoldne ustvarjal nekaj, kar predstavlja mojo idealno službo. Službo, ki mojemu življenju ustvarja smisel in v kateri bom zaslužil korekten denar na svoj avtentičen način.

Naj vam izdam malo skrivnost. Obstajajo podjetja, ki to razumejo v svoji osnovi. Predstavil vam bom eno od podjetij s progresivno organizacijo, poznana kot Teal podjetja.

… VEČ V REVIJI SUPER ZNAMKA … NAROČI SE NA REVIJO

vir slike: unsplash.com

Samo za naročnike

Že imate račun? Prijavite se.

Podobne vsebine

OSREDNJA TEMA: KULTURNO V ZNAMČENJU

OSREDNJA TEMA: KULTURNO V ZNAMČENJU

Kdaj je kulturno znamčenje uspešno izvedeno, uresničeno? Ko znamke postanejo pomembne za ljudi. Ko postanejo kulturni simboli. In celo prerastejo v kulturne ikone.

TEMA: DIGITALNO V ZNAMČENJU

TEMA: DIGITALNO V ZNAMČENJU

Ko problematiziramo digitalno znamčenje skozi prizmo prakse, ne moremo mimo vsaj dveh temeljnih konceptualnih pojmov, ki sta v sinergiji, a v različnih fokusih delovanja. To sta (digitalno) znamčenje in (digitalno) trženje. Distinkcija med tema pojmoma v delovanju je obenem preplet v njunem bistvu oz. cilju.

Komentarji

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja