PROFIL ZNANEGA POTROŠNIKA

16.03.2022 | Aktualno, Profil

Gaja Prestor
Znamke osmišljajo svet. Vsi mi smo vsakodnevni potrošniki. Ni pravilnih odgovorov, so samo iskrena in uporabniška.

Uvodna misel urednice:

Namen rubrike je osvetljevati vplivnost, sporočilnost posameznih znamk (blagovnih, storitvenih). Sleherni od nas je vpet v neko zgodbo, pravljico, koncept, ki ga je pritegnil, s tem, ko uporablja/kupuje določene izdelke določene storitve ter se k njim vsakič znova rad vrača. Ni pravih ali manj pravih znamk; ne želimo biti bitk med znamkami, temveč osvetliti, kako smo na koncu vsi mi takšni in drugačni potrošniki nekih zgodb (znamk). Refleksija filozofije znamk ni samo v imenu in logotipu, ampak tudi ali predvsem v esenci njihove doživljajske, doživete in podoživete izkušnje.

Gaja Prestor

ZAJTRK & KAVA/ČAJ: Zajtrk je že od nekdaj moj najljubši obrok dneva. Razlikuje se glede na to, kakšen dan me čaka. Eden izmed mojih najljubših zajtrkov je ovsena kaša čokomalinček znamke Malinca, ki jo okrasim še s proteini iz Myprotein, različnimi namazi in masli, kot so npr. Rok’s peanut butter, in raznim sadjem. Zelo rada pa uživam tudi kefir znamke Krepko. Moja najljubša kava, ki si jo doma pripravim, je nespresso podaljšana kava.

VOZNI PARK: Že dobro leto vozim audija, ki sva ga kupila skupaj s partnerjem. Obožujem avtomatike, zato sem zelo vesela, da sva se ob nakupu avta odločila zanj. Res je prijeten in varen avto; obožujem njegov zvočni sistem.

GEL/MILO ZA TUŠIRANJE: Obožujem znamko Rituals, ki ima celo kolekcijo pen za prhanje. Sicer jih vedno kupim v tujini, ampak si naberem kar veliko zalogo. Zelo pri srcu so mi tudi kopalne ploščice znamke lush.

TELEFON: Že dobrih 6 let prisegam na Iphone. Težko bi se navadila katerega koli drugega telefona. A letos sem si omislila še drugi “službeni” telefon Xiaomi, ki ga uporabljam za pripravo vsebin za socialna omrežja, in moram reči, da sem zelo navdušena.

NAJLJUBŠI TRGOVEC: Hofer! Kvaliteta sadja in zelenjave se ne da primerjati s katerokoli drugo trgovino, vsaj po mojem mnenju. Redno kuham, zato mi je res všeč, da ima Hofer kvalitetne izdelke, ki so tudi prijazni za denarnico. Občasno tudi rada zavijem v Interspar po kakšne bolj fancy zadeve.

NAJLJUBŠA KAVARNA: Kavarna Rog v Ljubljani, sploh zaradi okusnih brunchov in zajtrkov. Tja z družbo redno zahajamo že kar nekaj časa. Družimo se vsak vikend in vedno je dober vibe. Če pa grem sama, grem zelo rada v kavarno Moderna pod Moderno galerijo Ljubljana, kjer je zelo mirno in cozy okolje, ko potrebuješ mir in tišino za delo na računalniku ali sestanke.

NAJLJUBŠA RESTAVRACIJA: Pop’s pizza LJ. Ni ga čez napoletansko svežo pico iz Popsa. Vse od strežbe do ambienta je popolno. Ne vem, ali sem že kje jedla boljšo pico. In tudi njihov tiramisu in limonina torta sta naravnost božanska.

NAJLJUBŠA/ŽELENA DESTINACIJA/POČITNICE: Tajska. Tajsko sem obiskala že na začetku leta 2020 in popolnoma me je prevzela. Ko sem tam, se mi zdi, da obstajam v drugi dimenziji. Vse je bolj počasno, ljubeče, pristno in prijetno. Obožujem tople kraje, ki mi predstavljajo veliko mero sprostitve in avanture. Kmalu se vračam nazaj.

NAJLJUBŠE TUJE MESTO: Pariz. Pariz sem obiskala enkrat, a sem se naravnost zaljubila vanj. Mesto ljubezni in umetnosti res opraviči svoj naziv. Mesto ima karakter in res dober vibe. Obožujem pariške ulice in jutra z vonjem po svežih rogljičkih in kavi.

NAJLJUBŠE DOMAČE MESTO: Ljubljana. Ni ga čez našo lepo prestolnico. Tudi, ko sem prej živela doma v Radečah, ni bilo slabo, a v Ljubljani se počutim najbolj domače. Mesto ima čudovite barve in je lepo v vseh pogledih. Mesto je toplo in ima res lepo mesto v mojem srcu; rada stanujem tu.

MORJE ALI HRIBI: Ne bi rekla, da imam prav najljubše morje. Z družino smo vedno dopustovali v Portorožu, zato me morda nanj vežejo lepi spomini. Veliko poletij pa sem preživela tudi v kampu v Poreču, kjer smo dopustovali s prijatelji.

ŠPORT: Obožujem fitness. Že tri leta obiskujem Alfa Gym v Ljubljani in se počutim že čisto domače. V fitnesu smo kot majhna družinica; počasi se že vsi poznamo med sabo. Vzdušje je res pristno in prijetno. Treningi z utežmi so mi res top.

GLASBA: Imam res najbolj čuden in mešan okus za glasbo. Poslušam prav vse zvrsti, odvisno od razpoloženja in dneva. Najljubša trenutna izvajalka mi je Adele.

ZAVAROVALNICA/E: Generali, tu sem zavarovana že celo življenje.

NAJ OBLAČILA: Obožujem nakupovanje v spletni trgovini Zalando. Tam najdem prav vse za vse priložnosti.

Komentarji

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja