L`OREAL Z MISIJO DISRUPTIVNE LEPOTE 2030

Aktualno, Prispevki

📅 19.08.2022

L`oreal z misijo disruptivne lepote 2030

Znamka L`Oréal vsako leto poglablja zeleno misijo v kontekstu lepote in kozmetičnih izdelkov, kar je, roko na srce, vselej velik izziv v industriji dekorativne kozmetike in njenega potrošništva. Zato so toliko bolj vredni premisleki in pozornosti pri zastavljenih projektih. L`Oréal Brandstorm 2022 novači mlade do 30. leta, da se pridružijo komunikacijski aplikaciji v Slacku in postanejo delo skupnosti Slack – Brandstorm 2022 zdaj!

Brandstorm je globalno inovacijsko tekmovanje, ki ob 30. obletnici tekmovanja med drugim tudi odpira priložnost, da mlade mentorirajo L’Oréalovi strokovnjaki (mojstrski tečaji, e-izobraževanje itd.), s čimer ostajajo v stiku s potencialnimi zaposlovalci, vrh vsega pa lahko zmagujejo v zastavljenih misijah Intrapreneurship.

Med timskim delom tako uživaš v odkrivanju kulture L`Oréala, širiš svoje karierne priložnosti in obzorja v mednarodni izkušnji, ki spodbuja mlade k iskanju nekonvencionalnih rešitev za zmago na intrapodjetniški misiji s strokovnjaki v Parizu na sedežu L’Oréala (potovanja in nastanitev ponuja L’Oréal). Mladi sodelujejo tako, da se prijavijo (iz več kot 65 sodelujočih držav po svetu), oblikujejo in se povežejo v teame (nabor je tako res širok), pitchirajo svoj najbolj disruptivni projekt in se potegujejo za zmago intrapodjetniške misije v Parizu. 

Misija deluje s ciljem disruptivne lepote, ki so si jo pri L`Oréalu zastavili do leta 2030. Spodbuja manifestacijo skozi tri ključne sledi: 1) “inclusion” (implementacija standardov hkratne uporabe istega izdelka/storitve),  2) “green” (zeleni izdelki v smeri bolj trajnostne lepote), 3) “tech” (personalizacija lepotne izkušnje s premišljeno invencijo revolucionarne tehnologije).

Ostali prispevki

SOUVENIR STAND NATAŠE ČAGALJDECEMBRA EKSKLUZIVNO V SALONU ID:DOMA

SOUVENIR STAND NATAŠE ČAGALJ
DECEMBRA EKSKLUZIVNO V SALONU ID:DOMA

Ljubljana, 28. november 2023 –Naslednjo soboto, 9. decembra 2023, se bo na brunchu v prodajno-razstavnem salonu id:doma slovenskemu občinstvu prvič predstavila londonska blagovna znamke Souvenir Stand. Izdelki za dom ter oblačila in dodatki bodo na Slovenski cesti 9 in v spletni trgovini id:online ekskluzivno na voljo do konca decembra.

ATELIER REBUL

ATELIER REBUL

Dobre zgodbe se zgodijo spontano. Tako se piše tudi zgodba mladega francoskega farmacevta, Jeana C. Reboula, ki se leta 1895 odpravi obiskati očeta v Trabzon, a ga očara križišče na razpotju sveta. Istanbul…

Letošnji 14. PR teater obarvan s Paleto Rešitev

Letošnji 14. PR teater obarvan s Paleto Rešitev

Člani društva ŠS PRSS so prepričani, da bodo tudi letos izvedli inovativen, zanimiv in barvit dogodek. Tema letošnjega PR teatra je Paleta Rešitev, saj se na vsakem koraku srečujemo z izzivi in iščemo rešitve, s katerimi lahko napredujemo. Tako se bomo letos na 14. PR teatru potopili v spekter živahnih strategij in se naučili izbrati lastno pot med raznoliko paleto rešitev. Skupaj bomo zagrabili čopiče in poteze inovacije, kreativnosti ter znanja nanesli na svoje platno.

BRANJE: GLAS

BRANJE: GLAS

Znamke usodno zapeljujejo in zasvojijo – kot železnica v Klesjevi pripovedi, ko opisuje, kako ga je železnica usodno zasvojila, da je v barvo mešal katran, da bi slike dišale kot vlak. Občutja so mu govorila…

Komentarji

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja